Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

 • rust en aanvaarding te brengen
 • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
 • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Zwanger worden doe je best in je vruchtbare periode

Als ik wil weten wanneer ik best zwanger kan worden, dan is het aangewezen om de menstruatiecyclus in de gaten houden.  Met een regelmatige cyclus heb, kan je er van op aan dat je in het midden van die cyclus het meest vruchtbaar bent. Dat is dan uiteraard het moment waarop je best zwanger kan worden.  Heb je geen regelmatige cyclus, dan ga je iets meer werk hebben om te bepalen wanneer je meest vruchtbare moment er is. Je kan dat onder andere doen via een temperatuurcurve.  Als je iedere ochtend je temperatuur meet alvorens je recht staat,  dan zal vanaf de dag van je ovulatie deze temperatuur iets hoger liggen.

Ook de productie en samenstelling van de slijmvliezen is enigszins anders in de periode dat je het meest vruchtbaar bent.

Maar misschien wil je helemaal niet zwanger worden en heb je een reeks vragen over wanneer je wel en wanneer je niet zal zwanger worden.

 

Orale seks en zwanger worden

In dit geval is het antwoord op de vraag “kan ik zwanger worden” vrij eenvoudig, want van uitsluitend orale seks kan je natuurlijk niet zwanger worden. Meer dan eens merkt men dat tieners echter zo slecht of zo fout zijn ingelicht dat zij met dergelijke vragen wel eens durven zitten.

 

Borstvoeding: een veilige bescherming tegen zwanger worden?

Ik was net zwanger, ik geef nu borstvoeding, klopt het dat ik dan niet kan zwanger worden? Van dit standpunt wordt heel vaak uitgegaan. Deze stelling is echter geen honderd procent garantie. Zo gaat de theorie niet op als je een lange tijd borstvoeding geeft. In principe zal je niet zwanger worden als je borstvoeding geeft aan een baby die nog jonger is dan zes maanden, als je nog niet menstrueert en als je voldoende melk geeft aan de baby.  Maar nogmaals; dit is doorgaans zo.  Borstvoeding geven is dus geen waterdichte garantie als je niet meteen na een bevalling opnieuw zwanger wilt worden.

 

Zwanger worden tijdens de regels kan niet… let toch maar op!

Je hoort wel eens beweren: ik had alleen seks tijdens mijn regels en toch kan ik daardoor zwanger worden. Het klinkt misschien raar, maar helemaal onjuist is dit niet. Het kan inderdaad gebeuren dat iemand zwanger wordt na alleen maar tijdens de regels te vrijen. Dit komt voor bij mensen die een korte cyclus hebben. Aangezien het sperma een paar dagen blijft leven en je cyclus is heel kort, dan kan het zijn dat op het moment van de eisprong het aanwezige sperma voor een bevruchting zorgt. Wat ook kan gebeuren is dat er tijdens de eisprong een lichte bloeding is die met ongesteldheid verward wordt.  

 

Zwanger worden is ook mogelijk bij een eerste geslachtsgemeenschap

Ook op de vraag “kan ik zwanger worden na de eerste keer” kan men voluit antwoorden met “ja”. In heel wat culturen gaat men er echter van uit dat men tijdens een eerste geslachtsgemeenschap niet zwanger kan worden en dat er geen ziekten kunnen overgedragen worden. Dit is een foute ingesteldheid. Het is dus steeds van belang, zelfs als je de eerste keer geslachtsgemeenschap hebt, dat je je voorzorgen neemt.