Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

 • rust en aanvaarding te brengen
 • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
 • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Iedere vrouw krijgt ooit dat gevoel: ik wil zwanger worden

Je zal ver moeten zoeken om een vrouw te vinden die niet eens in haar leven met het idee “ik wil zwanger worden” rondloopt. Ook mannen komen vast en zeker tegen dat ze verlangen naar een nakomeling. Deze drang is eigenlijk een oerdrang, die wij al sedert ons ontstaan met ons meedragen. Mensen willen het leven doorgeven (net zoals dat bij dieren trouwens ook het geval is), en vrouwen beseffen dat dit alleen maar in hun jonge(re) jaren kan gebeuren. 

Eens iemand met dit idee rondloopt, lijkt het al gauw te evolueren naar een obsessie. Eigenlijk kan het allemaal, vanaf de dag dat men zwanger wilt worden, niet snel genoeg gaan. Echter, laat deze houding nu net een houding zijn die je beter niet aanneemt. Heel vaak blijkt dat wie snel zwanger wilt worden, er net langer over doet. 

Hoe dan ook, van zodra men besloten heeft dat men zwanger wilt worden, dan leven er heel wat vragen. Hieronder enkele basisvragen die heel wat mensen zich stellen.

 

Ik wil zwanger worden, hoe bepaal ik de meest vruchtbare periode

Ik wil zwanger worden, dus moet ik in de gaten houden wanneer ik mijn eisprong heb. Dat is een redenering die heel wat vrouwen volgen. Terecht, het is dank zij de eisprong dat je vruchtbaar bent. Maar er is een keerzijde! Die eisprong is eigenlijk al een beetje het afsluiten van je vruchtbare periode. 

Sperma van een man kan gemakkelijk twee tot drie dagen overleven in het lichaam van de vrouw. In die zin is het beter dat je seks hebt een tweetal dagen voor je eisprong. Eens de eisprong er is, is het maar een kwestie van enkele uurtjes meer alvorens de vruchtbare periode er is. Maar aangezien sperma lang kan overleven, gaat men er van uit dat het dus beter is dat het sperma de eicel ontvangt in plaats van omgekeerd. Men heeft dus meer kans op een bevruchting als het sperma reeds aanwezig is op het moment van de eisprong, dan wanneer het sperma na de eisprong komt.

Maar hoe weet je nu wanneer je eisprong gaat komen. Je kan dit moment bepalen aan de hand van een temperatuurcurve. Door dagelijks je temperatuur te meten alvorens je opstaat, zal je ontdekken dat de temperatuur lichtjes stijgt op de dag van je eisprong. Met een beetje geluk heb je een regelmatige cyclus en komt je eisprong altijd op dezelfde dag van je cyclus. In die zin weet je dan wanneer het moment er is om gemeenschap te hebben. 

 

Ik wil zwanger worden… Ook de man kan zijn duit in het zakje doen

Deze titel “ik wil zwanger worden, ook de man kan zijn duit in het zakje doen” moet niet dubbelzinnig geïnterpreteerd worden. De man kan effectief één en ander doen om het zwanger worden te bevorderen. Die duit in het zakje is heel wat meer dan het leveren van sperma rond de eisprong. Zo is het goed dat mannen er voor zorgen dat zij geen al te spannende onderbroeken en broeken dragen, niet te veel in de sauna of in een warm bad gaan of niet te veel gebruik maken van zetelverwarming in de auto. Dit komt omdat warmte ter hoogte van de teelballen de kwaliteit van het sperma negatief beïnvloedt.