Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

  • rust en aanvaarding te brengen
  • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
  • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

  • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
  • Ik ben 8 weken zwanger !
  • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

  • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
  • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
  • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

  • Specifieke mix op maat 
  • Op basis van je specifieke klachten
  • Rekenig houdend met je karakter 
  • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Wat kan je doen als je snel wilt zwanger worden?

Een goede kennis van je cyclus is de beste manier om snel zwanger te worden. Alleen op die manier weet je wanneer je een vruchtbare periode hebt. Je bent het meest vruchtbaar op de momenten net voor je ovuleert. Om te weten wanneer dit is, kan je een eenvoudige test doen aan de hand van het witverlies. Als je merkt dat je een verhoogd witverlies hebt of pijn hebt in de onderbuik, dan is de kans groot dat je ovulatie in aantocht is. Wie zwanger probeert te worden, heeft vaak last van stress waardoor de cyclus niet altijd gelijk verloopt. Ook je levensstijl kan een invloed hebben op de regelmatigheid van je cyclus: beweging is goed, maar overdrijf niet; let op je voeding, gebruik van alcohol en rook niet!

 

Wat doe je best niet als je snel wilt zwanger worden?

Men wilt misschien tips horen om snel zwanger te worden, maar even belangrijk zijn tips over de dingen die je beter niet doet als je zwanger wilt worden. Zo vermijd je best drugs, alcohol, sigaretten en anabole steroïden. Het is algemeen geweten dat deze een zeer negatief effect hebben op je vruchtbaarheid en later op de ongeboren vrucht.

Hormonale voorbehoedsmiddelen zoals de pil, de pleister of het hormonaal spiraaltje zouden er kunnen voor zorgen dat het iets langer duurt eer je zwanger kan worden. Je moet namelijk ‘ontpilt’ zijn voor je zwanger kan worden. Let op, dit kan heel vlug gebeurd zijn. Bij sommige vrouwen duurt dat één maand, bij anderen kan dit oplopen tot een jaar. Andere voorbehoedsmiddelen (condooms, zaaddodende pasta, koperspiraaltje,…) vormen uiteraard geen problemen als je snel zwanger wilt worden.

Medicatie speelt ook een belangrijke rol in je vruchtbaarheid. Als je zwanger probeert te worden en je hebt medicatie voorgeschreven gekregen, dan bespreek je dit best met je arts. Het zou namelijk kunnen dat het geneesmiddel dat je neemt schadelijk kan zijn voor je vruchtbaarheid of voor het kind. In dat geval kan er worden gezocht naar een alternatief. Ook als je partner medicatie neemt kan dat een invloed hebben, en is dit best te bespreken met een arts.

Zowel overgewicht als ondergewicht kunnen de vruchtbaarheid (en in een latere fase de zwangerschap) negatief beïnvloeden; net als cafeïne, geparfumeerde tampons en kunstmatige glijmiddelen.

 

De hulp van de man bij het snel zwanger worden

Snel zwanger  worden is niet alleen een zaak van de vrouw, maar ook de man neemt best een aantal zaken in acht. Zo is het zeer belangrijk dat de aanstaande papa warmte vermijdt, want dat is nefast voor het sperma. Spannende (onder)broeken, sauna’s, warme baden en lange autoritten (zeker op verwarmde zetels) zijn uit den boze. Ook het GSM-gebruik zou een invloed kunnen hebben op de kwaliteit van het sperma. Verder is het belangrijk dat een man voldoende zink en vitamine C eet (bijvoorbeeld pompoenpitten). Net zoals bij de vrouw hebben roken, drugs en alcohol een negatieve invloed op de vruchtbaarheid.