Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

 • rust en aanvaarding te brengen
 • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
 • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Wanneer overweegt men om het zwanger worden te bevorderen?

Als een koppel zwanger wilt worden, dan heeft men het liefst dat dit zo vlug mogelijk gebeurt en doet men er alles aan het te bevorderen. Iedere maand die uitdraait op een mislukking, is een maand teveel. Nochtans moet men er zich van bewust zijn dat het doorgaans een poosje duurt vooraleer het lukt om zwanger te worden. Koppels die van bij de eerste poging zwanger zijn, zijn eerder uitzondering dan regel. Er zijn zelfs koppels die er meer dan een jaar over doen tot het uiteindelijk lukt om zwanger te worden. Een arts zal tijdens het eerste jaar dat men zwanger probeert te worden doorgaans geen medische hulpmiddelen inschakelen, tenzij hier goede redenen voor zijn. Middelen die het zwanger worden bevorderen, zijn doorgaans niet zo onschuldig, en daarom raadt men aan om toch eerst een poos te proberen om op natuurlijke manier zwanger te worden. 

Als koppels zwanger willen worden en het lukt niet zo meteen, dan krijgen zij maar wat graag goede raad. Anderzijds praat men daar met de omgeving niet altijd graag over, want men wil een zwangerschap als verrassing houden. 

 

Wat kan een vrouw doen om het zwanger worden te bevorderen?

De vrouw kan, net zoals de man trouwens, een aantal zaken doen om het zwanger worden te bevorderen. Voor een vrouw is de voornaamste tip dat zij moet proberen te achterhalen wanneer haar meest vruchtbare periode is. Onder andere met behulp van de vaginale afscheiding kan men dit bepalen. Een tiental dagen na het einde van de menstruatie zal men merken dat er meer vochtverlies is dan anders. Het vocht is dan ook helder van kleur, een beetje zoals het wit van een ei. Je kan met quasi zekerheid stellen dat dit het moment van je eisprong is en dus het moment waarop je meest vruchtbaar bent. Een drietal dagen voor je ovulatie ben je doorgaans het meest vruchtbaar en daarom is het goed om rond die periode seks te hebben.

Aan de hand van een temperatuurcurve kan je eveneens vaststellen wanneer je ovulatie is. Als je iedere ochtend op hetzelfde uur je temperatuur neemt, nog voor je opstaat, zal je merken dat deze temperatuur altijd bijna gelijk is. Op het moment van je eisprong stijgt deze lichtjes. Zo kan je vaststellen op welke dag van je cyclus je de eisprong hebt.

Verder zorg je er ook best voor dat je er een gezonde levensstijl op nahoudt. Heb je last van overgewicht of ondergewicht, dan doe je hier best iets aan. Met gezonde voeding, matig gebruik van alcohol en cafeïne en zonder te roken, ben je ook al een grote stap vooruit om het zwanger worden te bevorderen.

 

Wat kan de man doen om het zwanger worden te bevorderen?

De man kan ook zijn bijdrage leveren om het zwanger worden te bevorderen. Een belangrijk punt is om geen spannend ondergoed te dragen, zodat de teelballen niet te warm worden. Warmte is voor de kwaliteit van het sperma nefast. Om die reden vermijd je best ook hete baden, sauna’s en auto’s met zetelverwarming. 

Verder is roken niet alleen zeer slecht voor jezelf, ook voor de kwaliteit van het zaad is dit uiterst slecht. Net zoals bij de vrouw is het gebruik van alcohol ook sterk af te raden als men probeert zwanger te worden.

 

Wat kunnen man en vrouw samen doen om het zwanger worden te bevorderen?

Als je samen iets wilt ondernemen om het zwanger worden te bevorderen, dan kan je bachbloesems nemen. Dit zijn zeker geen medicijnen. Het zijn vloeibare extracten van planten. Bachbloesem mix 69 is er voornamelijk op gericht om het zwanger worden vlotter te laten verlopen. Niet dat deze één of ander hormonaal product zouden bevatten, maar wel omdat bachbloesems er op gericht zijn om negatieve gevoelens om te buigen naar positiever. Als het zwanger worden niet lukt, ga je al vlug gestresseerd geraken wat je eigenlijk op dat moment kan missen als kiespijn. Door bachbloesem mix 69 leer je de mislukking beter relativeren en heb je minder gevoelens van jaloezie of afgunst.