Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

 • rust en aanvaarding te brengen
 • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
 • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Berekenen wanneer je zwanger kan worden: kinderspel bij een regelmatige cyclus

Als je wilt berekenen wanneer je zwanger kan worden, dan is hier geen enkele moeite mee als je beschikt over een regelmatige cyclus. Een regelmatige cyclus betekent dat deze altijd ongeveer even lang duurt. Dit kan gaan van 25 tot 31 dagen. Een cyclus van 28 dagen wordt als meest ideaal beschouwd. In een regelmatige cyclus is het zo dat men in het midden van de cyclus het meest vruchtbaar is. Iemand wie dus steeds een cyclus heeft van 28 dagen, kan er van op aan dat de meest vruchtbare periode op dag 14 ligt. Voor alle duidelijkheid: een cyclus begint op de eerste dag van de menstruatie en eindigt op de dag dat men de volgende menstruatie krijgt. 

Bij een regelmatige cyclus ligt de meest vruchtbare datum dus in het midden van de cyclus. Het is aan te raden om één of twee dagen voor die datum seks te hebben. Het sperma van de man overleeft namelijk langer in het lichaam van de vrouw dan het vrijgekomen eitje. Het is met andere woorden beter dat het sperma het vruchtbare eitje ontvangt dan wanneer het vruchtbare eitje op het sperma zou moeten wachten.

 

Wanneer kan je zwanger worden: berekenen als je geen regelmatige cyclus hebt.

Iemand die geen regelmatige cyclus heeft, zal het een pak moeilijker hebben om vast te stellen wanneer het meest ideale moment om zwanger te worden is aangebroken.

Toch moet men in die situatie niet gaan wanhopen. Er zijn een aantal manieren om er voor te zorgen dat men toch kan bepalen wanneer het jouw meest vruchtbare moment is. Het spijtige van de hele zaak is, dat men dat vruchtbare moment doorgaans maar kan vaststellen op het moment dat het al is aangebroken. En bij een vrouw is er dan niet veel tijd meer om een bevruchting tot stand te brengen. Wat kan je als vrouw dan doen om je meest vruchtbare moment vast te stellen?

1. De temperatuurcurve. Hou iedere ochtend je lichaamstemperatuur bij op hetzelfde moment zonder dat je uit het bed kwam. Deze temperatuur is quasi iedere ochtend gelijk, maar op de dag van je eisprong stijgt deze temperatuur lichtjes. Stel je dus op een ochtend vast dat de temperatuur lichtjes gestegen is, dan weet je dat ‘le moment suprême’ is aangebroken.

2. Een ovulatiemeter. Dit is een toestel dat men bij de apotheker kan aankopen en waarmee je kan bepalen wanneer je je ovulatie hebt. Ook bij dit toestel loop je de feiten een beetje achterna. Eens het toestel aangeeft dat je een eisprong hebt gehad, heb je niet echt veel tijd meer om een bevruchting te laten plaats vinden.

3. Het cervixslijm. Dit is misschien niet de meest aangename, maar wel een uiterst doeltreffende manier om na te gaan wanneer je meest vruchtbare moment in aantocht is. Als je dagelijks met duim en wijsvinger een beetje baarmoederslijm neemt, dan zal je merken dat in het begin van de cyclus dat slijm zeer troebel is en zeer rekbaar. Naarmate het vruchtbare moment van je cyclus nadert, wordt dit slijm doorzichtiger. Dit betekent dat het vruchtbare moment van je cyclus is aangebroken.