Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

 • rust en aanvaarding te brengen
 • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
 • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

De vruchtbare dagen: soms van te groot belang als je zwanger wilt worden

Als je zwanger wilt worden, dan moet je natuurlijk weten wanneer je meest vruchtbare dagen zijn. De valkuil is wel dat men zich zodanig op die vruchtbare dagen gaat focussen dat er een vorm van ongezonde stress ontstaat. Overmatig bezig zijn met het feit dat je zwanger wilt worden, is enerzijds wel logisch, maar anderzijds werkt dit eerder nadelig. Het meest ideaal zou zijn dat je als koppel er van uit gaat dat je zwanger wilt worden maar dat het niet persé vliegensvlug moet gebeuren.

Als je in de overtuiging leeft dat de zwangerschap welkom is, maar daarbij de houding aanneemt van “we zien wel wanneer het gebeurt”, dan is de kans groter dat je zwanger zult worden. Natuurlijk is dergelijke houding niet zomaar op te leggen. Je kan misschien wel doen alsof het je allemaal niet veel kan schelen, maar toch weet je dat je in je diepste innerlijke wel bezig bent het met zwanger worden.

Een goed alternatief om er een minder stressvolle houding op na te houden is het gebruik van bachbloesem mix 69.

Ten eerste is dit een volledig natuurlijk product, dat dus helemaal geen schadelijke bijwerkingen heeft.

Ten tweede mag het product vrij genomen worden of men zwanger is of niet.

Ten derde helpt bachbloesem mix 69 heel goed bij het rustiger omgaan met de zwangerschapswens. Je geraakt minder gefrustreerd, je kan beter omgaan met de maandelijkse ontgoocheling als het weer eens niet gelukt zou zijn en je koester minder wrok tegenover mensen bij wie een zwangerschap wel lukt. 

 

De vruchtbare dagen bepalen als je zwanger wilt worden

Als men op een relativerende manier omgaat met het zwanger willen worden, dan kan men nagaan op welke dagen men het meest vruchtbaar is. Voor de man zijn alle dagen om het even. Lange tijd heeft men gedacht dat het goed was dat de man het sperma opspaarde tot op het moment dat ook de vrouw vruchtbaar was. Dit is echter niet zo. Ideaal is als men om de twee tot drie dagen een ejaculatie heeft.

Voor de vrouw kan het soms wat ingewikkelder worden. Heb je iedere maand een normale cyclus van 28 dagen, dan kan je er van op aan dat je meest vruchtbare dag (ovulatie) op dag 14 van de cyclus valt. Heb je iedere maand een cyclus van een zelfde aantal dagen (bijvoorbeeld iedere maand 30 dagen of 24 dagen), dan valt de ovulatie altijd in het midden van de cyclus. Iets moeilijker wordt het als het aantal dagen van je cyclus iedere maand anders is.

In dat geval kan je proberen om seks te hebben om de twee tot drie dagen. Het is echter wel van belang dat het seksueel gebeuren een aangenaam en min of meer spontaan gebeuren blijft. Het is ook misschien handig om dan eens na te gaan of je wel een eisprong hebt. Dit kan je gemakkelijk bepalen door iedere ochtend op hetzelfde uur je temperatuur te meten (nog voor je uit je bed stapte). Deze temperatuur zal altijd min of meer gelijk zijn, maar halfweg je cyclus zal je ervaren dat de temperatuur lichtjes gaat stijgen. Dat is het teken dat er een eisprong was.