Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

 • rust en aanvaarding te brengen
 • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
 • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Tips om snel zwanger te worden: stop met het gebruik van anticonceptie

Het is uiteraard nogal logisch dat je niet verder gebruik maakt van anticonceptie als je snel zwanger wilt worden. Anticonceptie wordt juist gebruikt om het zwanger worden te belemmeren. Ben je er uit dat je zwanger wilt worden, dan laat je die anticonceptie dus natuurlijk achterwege. 

Alhoewel het gebruik van anticonceptie voor je zwanger wou worden totaal geen invloed heeft, is het toch aan te raden om een arts te bezoeken als je besluit om te stoppen met anticonceptie. Je legt de arts best uit waarom je wilt stoppen. Op die manier kan de arts u dan de gepaste raad geven. Eén van de tips die de arts u zal geven, is waarschijnlijk dat u best vitamine B of foliumzuur neemt. Dit verkleint het risico op een aangeboren aandoening bij de baby.

 

Tips om snel zwanger te worden: de frequentie van het vrijen

Ga er zeker niet van uit dat je moet wachten met seks hebben tot het moment van de eisprong als je snel zwanger wilt worden. Om er voor te zorgen dat de kwaliteit van het sperma goed blijft, is het nodig dat de zaadcellen regelmatig ververst worden. Daarom wordt aangeraden om een twee tot driemaal per week seks te hebben als je zwanger wilt worden. Wat ook goed om weten is, is dat de kwaliteit van het sperma ’s morgens beter is dan ’s avonds. Let er echter wel op dat het hebben van seks niet evolueert tot een ‘must’. 

 

Tips om snel zwanger te worden: de cyclus

De cyclus van de vrouw is zowat één van de hoofdrolspelers in het snel willen zwanger worden. Als je weet wanneer je het meest vruchtbaar bent, zal het zwanger worden sneller verlopen dan wanneer dit moment voor jou onbekend is. Het is aan te raden om seks te hebben één of twee dagen voor de eisprong. Het sperma van de man kan namelijk vrij lang overleven in het lichaam van de vrouw. Een eicel daarentegen blijft niet zolang vruchtbaar. Het is daarom aan te raden dat het sperma van de man de rijpe eicel ontvangt.

 

Tips om snel zwanger te worden: de juiste positie

Dat het standje waarin je vrijt bepaalt of je al dan niet snel zwanger zal worden, is wetenschappelijk niet aangetoond. Men kan er wel enige logica in zien dat het beter is dat de vrouw zich tijdens het vrijen onderaan bevindt. Dit omwille van de zwaartekracht. Als de vrouw zich bovenaan zou bevinden, moet het sperma bergop en dat is misschien een verklaring waarom men soms de missonarishouding (de vrouw onderaan) als meest ideale houding ziet om zwanger te worden. Rustig blijven na het vrijen is ook aan te raden. Hiermee wordt niet bedoeld dat je uren moet blijven liggen, maar het is toch best dat je na de seks niet meteen gaat rondlopen. Eventjes rustig op de rug blijven liggen, zal zeker niet slecht zijn.

 

Tips om snel zwanger te worden: bachbloesems

Bachbloesems op zich zullen je niet helpen om snel zwanger te worden, maar ze kunnen wel een zeer positieve bijdrage leveren. Als je snel zwanger wilt worden, dan is de maandelijkse vaststelling dat het niet gelukt is een enorme ontgoocheling. Die ontgoocheling zorgt automatisch voor stress. En die stress is dan weer nefast om de volgende keer wel zwanger te worden. Om beter met die ontgoocheling te kunnen omgaan en zo minder stress te hebben, zijn bachbloesems een ideale oplossing. Bachbloesems zijn volledig onschadelijk, niet verslavend, geen medicijn en zij hebben niets van nevenwerkingen. Bachbloesem mix 69 helpt vooral om beter met de negatieve gevoelens van een mislukte poging te leren omgaan.