Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

 • rust en aanvaarding te brengen
 • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
 • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Veel koppels die moeilijk zwanger worden?

Men gaat er van uit dat ongeveer 15% van de koppels die proberen zwanger te worden het vrij moeilijk hebben om dit effectief ook te bereiken. Er wordt gerekend dat een koppel moeilijkheden heeft om zwanger te worden als er na één jaar proberen nog steeds geen resultaat is. Hoe komt het nu dat het bij zoveel koppels moeilijker verloopt dan gepland om zwanger te worden?

 

Redenen waarom het zwanger worden moeilijk gaat

De reden waarom het moeilijk is om zwanger te worden kan zowel bij de man, als bij de vrouw, als bij allebei de partners liggen. Dat de oorzaak bij de man ligt, is het gemakkelijkst na te gaan. Meestal is het probleem bij de man te zoeken in de kwaliteit van het sperma. Dat kan inhouden dat er te  weinig zaadcellen in het sperma zitten of dat deze onvoldoende beweeglijk zijn. 

De oorzaken bij de vrouw zijn iets omslachtiger. Heel wat vrouwen bij wie het zwanger worden moeilijk verloopt, hebben last van een onregelmatige cyclus. Op die manier kan je moeilijk berekenen wanneer je het meest vruchtbaar bent. Verder is er PCOS, een syndroom dat bij veel vrouwen voorkomt. Het houdt in dat de vrouw dan teveel mannelijke hormonen produceert waardoor het zwanger worden moeilijker gaat. Verder zijn afwijkingen aan de eileiders ook regelmatig de oorzaak van een moeilijke bevruchting. Meestal merkt men dan dat de eileiders dicht plakken waardoor het eitje na de eisprong niet bevrucht kan worden.

 

Hoe pak je het aan als je moeilijk zwanger kan worden?

Paniek is de meest slechte raadgever als het moeilijk gaat om zwanger te worden. Ga niet meteen als het niet lukt een dokter opzoeken, want deze zal je doorgaans toch aanraden om een jaartje te proberen. Tenzij er een medische reden zou zijn natuurlijk waardoor je wel beter vroeger op bezoek gaat. 

Als men een hele poos geprobeerd heeft om zwanger te worden, dan is er nog geen reden tot paniek. De medische wereld beschikt over tal van mogelijkheden om koppels die moeilijk zwanger kunnen worden te helpen. Zo kan men hormonen toedienen, kunstmatige inseminatie overwegen, werken met eiceldonatie, IVF of een operatie. 

Daarnaast kan je ook zelf de natuur een handje helpen om gemakkelijker zwanger te worden. In de eerste plaats kan je dat doen door er een gezonde levensstijl op na te houden. Ook met bachbloesem mix 69 kan je de natuur op een gezonde en verantwoorde manier een handje helpen. Deze bachbloesem zorgt er voor dat je kalm blijft, minder vlug ontgoocheld bent en meer relativerend kan omgaan met de ganse problematiek voor het zwanger worden. Dit komt niet alleen de relatie ten goede, maar kan ook uiterst positief zijn om uiteindelijk zwanger te worden. Het grote voordeel van bachbloesems is dat deze volkomen ongevaarlijk zijn, niet verslavend en geen bijwerkingen vertonen.