Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

 • rust en aanvaarding te brengen
 • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
 • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Kan men zwanger worden met een onregelmatige cyclus?

Zwanger worden met een onregelmatige cyclus is wel mogelijk, maar het is doorgaans niet eenvoudig. Een vrouw heeft twee eierstokken. Deze eierstokken zijn een opslagruimte van eitjes die nog niet rijp zijn. In iedere eierstok zitten er maar liefst meer dan 250.000 eitjes. Iedere cyclus rijpt er één van die eitjes. Als dat eitje rijp is, wordt het afgegeven aan de eileider. Dit moment noemt men de eisprong of de ovulatie. Wordt het rijpe eitje door een mannelijke zaadcel bevrucht, dan zal dat eitje zich in de baarmoeder gaan nestelen. Wordt het niet bevrucht, dan zal het eitje na een tweetal weken worden afgestoten. Dat is de menstruatie.

Een cyclus kan men dus onderverdelen in vier etappes:
1. Het moment dat de eicel aan het rijpen is (de folliculaire fase).
2. Het moment van de eisprong (de ovulatie).
3. Het moment waarop de baarmoeder zich klaar maakt om een eventueel bevrucht eitje te ontvangen (de luteale fase).
4. Het moment waarop een niet bevrucht eitje wordt afgestoten (de menstruatie).
Is er tijdens de cyclus een zwangerschap ontstaan, dan zal de laatste fase dus niet doorgaan.
 
 

Wanneer spreekt men van een onregelmatige cyclus bij het zwanger worden?

Om te weten wanneer een cyclus onregelmatig is om zwanger te worden, moet men eerst weten wanneer een cyclus wel regelmatig is. Een regelmatige cyclus duurt in de meest gunstige omstandigheden steeds 28 dagen. Maar als deze 25 dagen duurt of zelfs 35 dagen, dan nog is de cyclus regelmatig. Een cyclus begint op de eerste dag van de menstruatie en duurt tot de dag voor de volgende menstruatie begint. Een onregelmatige cyclus houdt in dat de cyclus ofwel minder dan 25 dagen duurt ofwel meer dan 35 dagen. Ook als de cyclus iedere maand een andere hoeveelheid dagen duurt, is er sprake van een onregelmatige cyclus. Een onregelmatige cyclus kan een aanwijzing zijn dat er een vruchtbaarheidsprobleem is.

 

Hoe bereken je wanneer je zwanger kan worden bij een onregelmatige cyclus?

Bij een onregelmatige cyclus is het niet altijd eenvoudig om te berekenen wat het beste moment is om zwanger te worden. Wat zeker noodzakelijk is, is om regelmatig seks te hebben. Zo is de kans op een zwangerschap vrij klein als je slechts één maal per week seks hebt. Als je niet precies kan bepalen wanneer je eisprong er is, dan doe je er best aan om seks te hebben om de twee tot drie dagen.

Het mannelijke sperma (als het van goede kwaliteit is ten minste) kan gemakkelijk een tweetal dagen overleven in het lichaam van de vrouw. Door om de twee tot drie dagen seks te hebben, kan je er dus vrij zeker van zijn dat er sperma aanwezig is op het moment dat je je eisprong hebt. Als men een onregelmatige cyclus heeft, dan hoeft men misschien geen jaar te wachten alvorens men hulp inroept. Overstappen op medicatie is iets wat je zeker niet kan en mag doen zonder een arts te raadplegen.

Bachbloesems daarentegen moet men niet als medicijnen zien. Zij kunnen wel helpen bij het zwanger worden. Vooral als men nerveus wordt omdat het zwanger worden niet meteen lukt, is het sterk aan te raden om bachbloesem mix 69 te nemen. Hierdoor ga je op een meer relativerende manier om met de poging om zwanger te worden, wat uiteraard de kansen ten goede komt.