Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

 • rust en aanvaarding te brengen
 • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
 • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Gezond eten: niet alleen als je zwanger wilt worden

Het is genoegzaam bekend dat gezond eten niet alleen aan te raden is als je zwanger wilt worden, maar altijd. Natuurlijk is het zeker een must om gezond te eten als je overweegt om zwanger te worden. Een gezonde voeding draagt zonder meer bij tot een goede gezondheid. En een goede gezondheid kan je zeker gebruiken als je zwanger wilt worden of zwanger bent. Wacht niet met gezond te eten tot je zwanger bent. Ten slotte weet je meestal pas na enkele weken dat je zwanger bent. Het is dus best dat je ook in die eerste weken al bezig bent met gezond eten. In de eerste dagen van een zwangerschap ondergaat het bevruchte eitje al een ganse reeks veranderingen. Het is dus van groot belang dat er dan geen schadelijke voedingsstoffen worden opgenomen.

 

Waarom gezond eten in als je zwanger wilt worden?

Gezond eten is heel belangrijk als je zwanger wilt worden. Dankzij een gezonde voeding vergroten je kansen op een zwangerschap. En als je een gezonde voeding wilt nastreven, dan heb je de voedingsdriehoek die je als leidraad kan gebruiken. 

Gezond eten als je zwanger wilt worden, is niet alleen een zaak voor de mama. Ook de  vader doet er goed aan om op de voeding te letten om zijn vruchtbaarheid te vergroten. Als zowel de man als de vrouw dagelijks eten op basis van de voedingsdriehoek, dan is de kans groot dat zij allebei een goede BMI hebben. Een BMI van minder dan 19 wijst op ondergewicht. Een BMI van meer dan 27 wijst op overgewicht. Zowel ondergewicht als overgewicht zijn nadelig om zwanger te worden. Bij ondergewicht stelt men doorgaans vast dat de cyclus onregelmatig is. Bij overgewicht is de kans op een moeilijke bevruchting heel groot.

 

Wat wel en wat niet als je gezond wilt eten om zwanger te worden

Wat je wel of niet mag eten als je op een gezonde manier wilt zwanger worden, kan je met een beetje logisch redeneren al vlug weten. Zoals reeds gemeld doet men er goed aan om de voedingsdriehoek te volgen. Zowel qua samenstelling van de voedingsstoffen als qua hoeveelheid zorgt de voedingsdriehoek voor een gezonde en evenwichtige voeding. Wel let je best op met rauw voedsel. Rauwe groenten zijn in normale omstandigheden lekker en gezond, maar voor iemand die zwanger wilt worden, is dit niet altijd ideaal. Eet je toch rauwe groenten, zorg er dan voor dat deze voldoende gespoeld worden. Rauw vlees is zeker af te raden. Verder zijn er enkele kazen die je als zwangere vrouw ook beter niet eet. Het gaat om zachte kazen zoals brie, camembert of mozzarella. Verder worden leverproducten best ook niet gegeten, aangezien deze een grote hoeveelheid vitamine A bevatten.