Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bachbloesem MIX 69 :

ondersteunt bij zwanger worden, helpt om:  

 • rust en aanvaarding te brengen
 • prikkelbaarheid en ongeduld te verminderen
 • je zelfvertrouwen aan te sterken
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Waarom een gezonde levensstijl om zwanger te worden?

Een gezonde levensstijl is essentieel als je vlot en zonder risico’s zwanger wilt worden. Zowel voor de man als voor de vrouw is het van fenomenaal belang dat zij goed op hun levensstijl passen. Een ongezonde levensstijl is niet alleen een belemmering om het zwanger worden te doen lukken, maar eveneens een risico voor de gezondheidstoestand van het kindje. Wachten met gezond leven tot je effectief zwanger bent, is geen goed idee. Ten slotte ben je altijd al enkele weken zwanger alvorens je weet of je al dan niet zwanger bent. In die eerste weken kan een ongezonde levensstijl al nefast zijn voor het kindje.

 

Hoe ziet een gezonde levensstijl er uit als je zwanger wilt worden?

Een gezonde levensstijl om zwanger te worden, houdt niet meteen in dat je op een ascetische manier moet gaan leven. Beginnen met dagelijks gezond voedsel te eten met voldoende variatie is al een goede stap. Alvorens je begint met zwanger te willen worden, doe je er goed aan om je BMI op peil te krijgen. Dat houdt in dat deze tussen de 20 en 25 moet zijn. Zit je onder de 20 dan zal het moeilijker zijn om bevrucht te geraken. Zit je boven de 25, dan zijn er een aantal belangrijke gezondheidsrisico’s voor de mama en het kindje.

Een aantal producten ga je best vermijden als je zwanger wilt worden. Vooral alcohol, nicotine en cafeïne zijn nadelig om zwanger te worden. Drugs zijn natuurlijk helemaal uit den boze. Rauwe groenten, vis of vlees worden omwille van besmettingsgevaar ook best vermeden als men zwanger wilt worden op een veilige en verantwoorde manier. 

Deze aanbevelingen zijn niet alleen voor de vrouwen. Ook voor de mannen is het van groot belang om hun levensstijl aan te passen. Overmatig gebruik van de vermelde producten kan er bij de man voor zorgen dat de kwaliteit van het sperma achteruit gaat. 

 

Typische vrouwentips voor een gezonde levensstijl om zwanger te worden

Ook al is het goed dat de man er ook een gezonde levensstijl op na houdt als men zwanger wilt worden, toch zijn er een aantal tips die typisch voor de vrouwen zijn.

Zo is het aan te raden dat men van zodra men zwanger wilt worden (ook al is men het nog niet) veel foliumzuur neemt. Extra foliumzuur kan je bij de apotheker aankopen en zonder enig gevaar nemen. Dit foliumzuur doet het risico op aangeboren aandoeningen sterk afnemen.

Verder is het best dat je als vrouw die zwanger wilt worden geen kattenbak meer gaat verversen of in de tuin gaat werken. Doe je dit toch, zorg er dan steeds voor dat je handschoenen draagt. 

Stress, zowel familiaal als op het werk, is zeker af te raden als je zwanger bent of het wilt worden. 

Bepaalde werksituaties dient men ook onmiddellijk te stoppen als men zwanger is of het wilt worden. Kom je bijvoorbeeld vaak in contact met röntgenstralen, dan verwittig je de werkgever best. Ook kleuterjuffen doen er goed aan om zo vlug mogelijk te stoppen met werken als zij zwanger zijn. Verpleegsters die vaak moeten tillen, zoeken ook beter een andere werkplek.

Ga niet stil zitten rusten als je zwanger bent of het wilt worden. Blijf bewegen en sporten. Ook al zal het sporten altijd maar moeilijker gaan als je zwanger bent, toch is het sterk aan te raden om te blijven bewegen. Natuurlijk vermijd je best om tot het uiterste te gaan in het sporten en vermijd je ook best om bepaalde sporten te beoefenen zoals gevechtssporten bijvoorbeeld.