Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Prachtig, zo'n klein mensje van jezelf!

Eline , 26 jaar

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje

 Dag Tom,

Ik wilde je graag mijn evolutie sturen na 1 maand gebruik van de bachbloesemmix “zwanger worden” : Het is nu 1 jaar geleden dat ik ben bevallen van mijn eerste dochter, die helaas levenloos ter wereld is gekomen. Door de schok en de rouwperiode heeft het heel lang geduurd voordat mijn cyclus ook maar weer ergens op leek. Toch hebben we door deze nare gebeurtenis ook een klein beetje mogen ervaren hoe mooi het is om ouders te worden. Zo’n klein prachtig mensje van jezelf!

Al snel besloten we om er weer voor te gaan. Maar met het verloren zelfvertrouwen in eigen kunnen en lichaam, liet een nieuwe zwangerschap lang op zich wachten. Het was moeilijk om rustig en kalm te blijven en vertrouwen te houden.

Nu ben ik een maand geleden begonnen met de combinatie “zwanger worden” en ik merkte langzaam aan dat ik mijn negatieve gedachtes beter kon onderdrukken. En dat al na de eerste maand! Meteen was daar ook de grote verrassing, ik ben nu weer 5 weken zwanger!

We kunnen het bijna niet geloven en zijn zo ontzettend blij met dit nieuws en hebben nu een nieuwe kijk op de toekomst! Daarom zal ik de bachbloesems zeker ook aanbevelen bij degene die daar baat bij zou kunnen hebben!

 

Ontzettend bedankt!!! 
Groeten, Eline

 

* Noot: resultaten variëren van persoon tot persoon en zijn niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Andere getuigenissen
Top van de pagina