Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Eindelijk zwanger na alles geprobeerd te hebben

Christine , 34 jaar

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje

  

Tom, dank u! Ik ben zwanger!!!!!!!!!!!!!!

Ons geluk kan niet op, ik kan het bijna niet geloven. We verlangden al jaren naar een kindje maar het lukte maar niet om zwanger te worden. Ik heb werkelijk alles geprobeerd om zwanger te worden. Noem het maar op en we hebben het geprobeerd. Zwanger worden gaat nu eenmaal niet zo snel als je zelf zo willen. We waren op den duur dan ook heel ongedurig en iedere maand die ontgoocheling begon ook door te wegen. We herkenden eigenlijk alle gemoedstoestanden die je beschreef op je site bij zwanger worden.

We hadden eigenlijk al de hoop opgegeven maar wilden die bachbloesemcombinatie “zwanger worden” toch nog eens proberen. Ik ben nu drie maanden de bachbloesems aan het nemen en sinds vorige week hebben we de bevestiging dat ik 5 weken zwanger ben.

Blijkbaar hebben de bachbloesems geholpen om alles los te laten en de natuur zijn gang te laten gaan want fysiek was alles in orde met mezelf en mijn man. Ik ben er nu van overtuigd dat emoties een heel belangrijke rol spelen bij het zwanger worden. Het zou goed zijn moest er daar meer aandacht aan besteed worden in plaats van al die lichamelijke ingrepen.

Nogmaals bedankt en ik stuur je zeker een geboortekaartje!

Christine

 

* Noot: resultaten variëren van persoon tot persoon en zijn niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Andere getuigenissen
Top van de pagina