Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd

Claudia , 32 jaar

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje

 Hallo Tom,


Je vroeg me je op de hoogte te houden van onze ervaringen na het gebruik van de bachbloesem mix  69 "zwanger worden".

Vorig jaar februari, dus een jaar geleden, ben ik gestopt met de pil. Bij ons zoontje was het direkt raak, dus dan ga je er vanuit dat het bij de 2e ook een "makkie" wordt. Niet dus... je raakt gefrustreerd, het lijkt wel of iedereen ineens zwanger is... En op TV kom je ineens allemaal programma's tegen met kinderen, over kinderen.

Ik merkte aan mezelf dat ik iedere maand meer gestresst raakte. Ook mijn vriend viel dit op.Hij geloofde er echter nog steeds heilig in dat het vast wel een keer zou lukken. In oktober was ik dan eindelijk zwanger, maar dit eindigde in een vroeg miskraam.  

Hierna ben ik eens gaan kijken op internet of er niet iets was om je lichaam, maar vooral je geest wat rust te geven. Ik kwam uit op je website en na het lezen van de getuigenissen heb ik meteen een flesje bachbloesem mix "zwanger worden" besteld.  

Nadat ik het een week ongeveer gebruikte merkte ik dat ik een stuk rustiger was. Zelfs op vragen als "oh, bij jullie nog een tweede?" kon ik "normaal" antwoorden, zonder de hele dag dan sjaggerijnig te zijn.

Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd... Nadat mijn menstruatie uitbleef, deed ik vrijdag een test, en ben ik ZWANGER!!!!! Vol ongeloof heb ik misschien wel 10 minuten naar de test gestaard. Lachen, huilen, wat waren en zijn we blij!!!! 

Van harte bedankt!
Groetjes,
Claudia

 

* Noot: resultaten variëren van persoon tot persoon en zijn niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Andere getuigenissen
Top van de pagina