Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Vlugger zwanger worden: tips

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Soorten tips om vlugger zwanger te worden.

Koppels die zwanger willen worden, hebben blijkbaar maar één doel meer en willen alle mogelijke tips naleven om dit doel te kunnen bereiken. Eigenlijk zouden koppels die zwanger willen worden in de eerste plaats ervan op de hoogte moeten zijn dat het zwanger worden op zich niet altijd zo evident is. Het duurt doorgaans enige tijd (enkele maanden) vooraleer het effectief lukt om zwanger te worden. Zo stelt men dat men best een jaar probeert om zwanger te worden alvorens men hulp inschakelt. Er zijn wel enkele tips die je kunnen helpen om sneller zwanger te worden: tips over dingen die je best niet doet en tips over dingen die je best wel doet.

 

Tips om vlugger zwanger te worden: to do

Hier volgen enkele tips die je best wel doet om vlugger zwanger te worden.

1. Het vrijen: zorg ervoor dat het vrijen een aangename gebeurtenis blijft, en niet een routineklus die moet geklaard worden om een zwangerschap te krijgen. Men raadt aan om regelmatig te vrijen. Het heeft heus geen zin om de man lang te laten wachten om zo meer of beter sperma te krijgen. Integendeel, sperma zou kwalitatief achteruit gaan als het langer duurt om seks te hebben. De tip om geregeld seks te hebben houdt in dat men best om de twee tot drie dagen betrekking heeft.

2. Het vrijen moet aangenaam blijven. Als het vrijen een verplichting wordt, dan verhoogt dit automatisch de stress en dat is nu net iets wat je kan missen als je zwanger wilt worden.

3. Kies het standje dat meest geschikt is om zwanger te worden. Ieder standje waarbij de vrouw onderaan ligt, is beter om zwanger te worden dan een standje waarbij de vrouw bovenaan ligt. Dit kan verklaard worden met de wet van de zwaartekracht. Het is gemakkelijker voor het sperma om “naar beneden” te lopen dan “naar boven”.

4. Streef er naar om zoveel mogelijk gezonde en gevarieerde voeding te nemen.

5. Bachbloesem mix 69 kan je helpen om beter om te gaan met het al dan niet lukken om zwanger te worden. Deze bachbloesem is compleet ongevaarlijk (net zoals alle bachbloesems trouwens) en kan zonder enig risico genomen worden. Je wordt er rustiger door, je kan de mislukkingen beter relativeren en het vermindert je verbitterd gevoel omdat je (nog) niet zwanger wordt drastisch.

 

Tips om vlugger zwanger te worden: wat laat je best achterwege?

Net zo goed als er tips zijn die je best wel doet om vlugger zwanger te worden, zijn er ook zaken die je beter niet doet om de zwangerschap vlugger tot stand te laten komen:

1. Vermijd stress. Stress op het werk of in familiaal verband kan je missen als kiespijn als je zwanger wilt worden. Hier wordt ook de stress bij gerekend die je ondergaat omdat je kost wat kost zwanger wilt worden.

2. Vermijd het gebruik van medicijnen als je zwanger wilt worden, of bespreek op zijn minst met je arts of het verantwoord is als je bepaalde medicijnen neemt.

3. Vermijd (en dat niet alleen om zwanger te worden) overmatig gebruik van nicotine, drugs of alcohol.