Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Wat doe je als het niet lukt om zwanger te worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Het lukt niet om zwanger te worden? Opgelet voor frustratie

Het zal je maar overkomen. Je wilt als koppel zwanger worden en het wilt maar niet lukken. Voor de meeste koppels is het zwanger worden een heel bewuste keuze. Het liefst van al heeft men dan dat die wens zo vlug mogelijk ingewilligd wordt. De kans dat zowel de vrouw als de man gefrustreerd geraakt als die wens maar niet uitkomt, is heel groot.

Maar als je iets kan missen in de periode dat je zwanger wilt worden, is het net wel die frustratie. Ongewild brengt dit stress met zich mee. En als er één factor is die een zwangerschap in de weg staat, dan is het wel stress.

 

Waarom lukt het bij ons niet om zwanger te worden?

Terecht zal men zich de vraag stellen waarom het nu net niet bij jullie lukt om zwanger te worden. Toch moet je er van uit gaan dat je lang niet de enige bent die hiermee problemen heeft. Het aantal koppels bij wie het meteen lukt om zwanger te worden, zijn eerder uitzondering dan regel. Er wordt gesteld dat het gemiddeld een achttal maanden duurt vooraleer een koppel zwanger wordt. Het is ook zo dat een arts doorgaans niet zal beginnen helpen als men nog geen jaar aan het proberen is.

Tenzij er aanwijsbare problemen zijn natuurlijk. Gesteld dat je cyclus min of meer regelmatig is, dat je geregeld seks hebt en je bent de 35 nog niet gepasseerd, dan is er geen enkele aanwijzing waarom je zou beginnen panikeren binnen het jaar. Uiteraard neem je ook geen voorbehoedsmiddelen meer. Is één van de vermelde situaties niet geldig op jou (je hebt geen regelmatige cyclus, je bent ouder dan 35), dan wacht je best geen jaar om een arts in te schakelen.

 

Hoe moet je er mee omgaan als het niet lukt om zwanger te worden?

Een koppel dat een jaar of langer moet wachten om zwanger te worden, omdat het niet wilt lukken, heeft vast al leukere tijden meegemaakt. Dat men gefrustreerd geraakt is zeer logisch.
Wat heb je in die periode niet nodig? De wijze raad van mama of oma die zegt dat je nog jong genoeg bent en dat je nog meer dan tijd genoeg hebt. De mopjes van vrienden die hun diensten komen aanbieden om het zwanger worden wel te doen lukken. De huis-,tuin- en keukentrucjes om vlugger zwanger te worden, zoals met je benen omhoog liggen na de seks. Ga op die zaken zeker niet in. Raad en commentaar van anderen, zorgen er alleen maar voor dat de frustratie nog groter wordt.
Maar natuurlijk heb je liever tips die je wel kan doen om  het zwanger worden te doen lukken.

Er is goed nieuws in dat verband. Met behulp van bachbloesems kan je de negatieve gevoelens die je hebt omdat je niet zwanger wordt heel goed aanpakken. Bachbloesems zijn zeker geen medicijnen. Zij zijn ongevaarlijk, kunnen door om het even wie (man of vrouw) gebruikt worden en vertonen geen bijwerkingen. Dank zij bachbloesems worden negatieve gevoelens bij mensen niet onderdrukt maar wel omgebogen naar positieve gevoelens. Dit kan er voor zorgen dat je gevoelens van ontgoocheling, woede, frustratie omdat je niet zwanger wordt anders worden waardoor je wel kan zwanger worden. Vooral bachbloesem mix 69 is specifiek samengesteld om zwanger te kunnen worden.

 

Andere artikelen
Top van de pagina