Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Zwanger worden en ongesteld: een duo dat niet samengaat

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Problemen die je ervaart als je ongesteld bent en zwanger wilt worden

Het ongesteld zijn is iedere keer opnieuw als een verdict als je zwanger wilt worden. Deze vaststelling komt telkens heel zwaar aan bij koppels die aan het proberen zijn om zwanger te worden. En hoe langer men aan het proberen is, hoe groter de ontgoocheling als op de dag van het ongesteld zijn blijkt dat het (alweer) niet gelukt is. Dit ellendig gegeven blijkt nochtans een feit voor een groot deel van de koppels. Iedere keer opnieuw stelt men vast dat het nodig is om nog maar eens een maand te proberen om zwanger te worden. En iedere keer opnieuw groeit de angst om kinderloos te blijven. Een gevoel dat zeker niet aangenaam is, maar waar men toch op één of andere manier moet leren mee omgaan. Want de stress die door het ongesteld zijn ontstaat, zorgt er voor dat het zwanger worden op zich nog moeilijker verloopt.

 

Zwanger willen worden en ongesteld: hoe ga je er mee om?

Als je zwanger wilt worden en je stelt vast dat je ongesteld bent, heb je zeker geen nood aan de boodschap: “het zal volgende keer wel lukken”. Zinnetjes als “jaag je niet op, je hebt nog zoveel tijd” of “probeer het uit je hoofd te zetten” zijn allemaal wel goed bedoeld, maar ze helpen je op dat moment niet echt verder. Uiteraard heb je nog tijd en weet je dat je je niet mag opjagen om het zwanger worden te doen lukken. Maar je wilt zwanger worden, en dan is iedere maand wachten er teveel aan. Voor de omgeving is het niet altijd evident om hier met het gepaste begrip mee om te gaan.

De hoop om zwanger te worden die maar niet ingevuld wordt, lijkt bijna een obsessie te worden bij iemand die graag zwanger zou willen worden. Je kan het best vergelijken met een verslaafde die zijn drug niet op tijd krijgt. Je wordt razend, voelt je enorm ontgoocheld en je zou zowat iedereen te lijf gaan die in op je pad verschijnt. Wetende dat het voor sommige koppels een hele poos kan duren vooraleer ze zwanger worden, is het daarom niet slecht om op de juiste manier te leren omgaan met de zo gezegde maandelijkse ontgoocheling. Dit klinkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar er bestaan middelen om hiermee te leren omgaan. En meermaals hebben deze middelen aangetoond dat het dan toch uiteindelijk gemakkelijker gaat om zwanger te worden, omdat een belangrijke stressfactor is weggenomen.

 

Zwanger worden en ongesteld zijn: bachbloesems kunnen helpen

Als je wilt zwanger worden, is het gevoel dat je hebt bij het ongesteld zijn niet te beschrijven. Je bent omzeggens radeloos en zou de ganse inboedel aan diggelen kunnen slaan. Er zijn nochtans minder drastische oplossingen die veel efficiënter zijn: bachbloesems.

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten. Zij werden uitgevonden door dokter Edward Bach. Deze extracten hebben enkele heel grote voordelen:

1. ze zijn onschadelijk,
2. ze vertonen geen bijwerkingen,
3. ze zijn niet verslavend,
4. ze kunnen gebruikt worden in combinatie met alle medicijnen en/of therapieën.

Bachbloesem mix 69 is specifiek ontworpen voor mensen bij het zwanger worden niet meteen lukt. Door deze bachbloesem verlies je je geduld niet en blijf je langer kalm. Ook wordt men minder snel jaloers op anderen bij wie het zwanger worden wel reeds lukte. Door het feit dat men niet verbitterd geraakt en moedig biljft, lukt het zwanger worden doorgaans een pak sneller.

 

Andere artikelen
Top van de pagina