Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Kan je zwanger worden als je ongesteld bent?

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Wat zeg je me nou? Zwanger worden als je ongesteld bent

Het klinkt vrij ongeloofwaardig dat iemand zwanger zou worden als men ongesteld is. Louter biologisch gezien is het compleet onmogelijk om zwanger te worden als men ongesteld is. En toch merkt men in de praktijk dat er vrouwen zijn die bij hoog en laag beweren dat zij tijdens hun ongesteldheid zwanger zijn geworden. Verkopen zij nonsens? Houden zij hun ganse cyclusgebeuren niet goed bij? Of zoeken zij goedkope excuses. Alvorens een oordeel te vellen, is het misschien goed om toch even een redenering te volgen die de bewering van het zwanger worden als men ongesteld is, min of meer kan staven.

 

Hoe kan je zwanger worden als je ongesteld bent?

Laat ons even een redenering volgen waarbij het mogelijk zou kunnen zijn dat men zwanger kan worden als men ongesteld is. Het gaat hier om een situatie die eerder zeer uitzonderlijk is, maar toch niet onmogelijk.

Van sperma is gekend dat dit meerdere dagen in het lichaam van de vrouw kan overleven. Stel nu dat je als vrouw een heel korte cyclus hebt, en op het einde van je menstruatie heb je seks. Het sperma van de man blijft enkele dagen leven. Aangezien je een zeer korte cyclus hebt, wordt het rijpe eitje ook vrij vlug vrij gegeven. Het zou kunnen dat het sperma van de man op dat moment nog niet helemaal is afgestorven en dat er toch zaadcellen nog actief genoeg waren om het eitje te bevruchten. Resultaat: je bent zwanger. Maar eigenlijk werd je niet zwanger tijdens je menstruatie, maar je werd wel zwanger omdat je seks had op het moment dat je nog ongesteld was. Het is een eerder zeer uitzonderlijke situatie, maar dus niet helemaal onmogelijk.

 

Zwanger worden en ongesteld zijn: schrik voor de menstruatie

 

Als je zwanger wilt worden is ongesteld zijn het allerlaatste wat je wilt. Denk echter niet meteen het ergste als je begint te bloeden op het moment dat je zwanger wilt worden. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat het innestelen van het eitje in de baarmoeder er voor zorgt dat er enig bloedverlies is. Dit gaat dan niet over maandstonden, maar het gaat dan wel over een bevrucht eitje dat zich heeft ingenesteld. Het blijft echter wel belangrijk dat je het bloedverlies zeer aandachtig en op de voet blijft volgen.
De schrik voor de menstruatie is een zeer frustrerend iets. Het vreet aan jezelf, aan je relatie en aan je omgeving. Onlogisch is dit niet, want wat is er erger dan iets verlangen en het maar niet kunnen krijgen?

Om beter met die situatie van ontgoocheling te kunnen omgaan, kan je bachbloesems nemen. Bachbloesem mix 69 is er vooral op gericht om de negatieve gevoelens die gepaard gaan met de vaststelling dat een zwangerschap niet gelukt is om te buigen. Door deze bachbloesem ga je alles meer relativeren. Dit geeft een pak minder stress, wat een zwangerschap ten goede komt. Het grote voordeel van bachbloesems is dat zij ongevaarlijk zijn, niet verslavend, geen enkele bijwerking vertonen en door iedereen kunnen genomen worden.

 

Andere artikelen
Top van de pagina