Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Een hoge bloeddruk door zwanger worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


De invloed van een hoge bloeddruk op het zwanger worden

Als een vrouw zwanger wordt, dan kan het gebeuren dat zij te kampen krijgt met een hoge bloeddruk. Door de zwangerschap ontstaan er een pak hormonale veranderingen die er toe kunnen leiden dat er allerlei ongemakken komen die er aanvankelijk niet waren. Zo kan men last krijgen van een hoge bloeddruk, de nieren kunnen anders gaan werken en de vochtregulatie kan veranderen. Het is vooral de hoge bloeddruk die problemen kan geven in de zwangerschap. Daarom moet dit goed opgevolgd worden. Last van een verhoogde bloeddruk is een verschijnsel dat typisch is bij een eerste zwangerschap.

 

Wat kan een hoge bloeddruk veroorzaken na het zwanger worden?

Na het zwanger worden doet men er goed aan om de bloeddruk regelmatig te laten controleren of deze niet te hoog is. Een lichte verhoging is geen reden tot paniek. Het wordt wel anders als de verhoging ernstig is. Op dat moment zijn er risico’s zowel voor het kind als voor de moeder.
De risico’s voor de baby zijn vooral te situeren op het vlak van groeiachterstand. Dat komt omdat door de verhoogde bloeddruk er minder bloedtoevoer naar de placenta is.

Voor de moeder zijn de risico’s vooral te merken aan de lever en de nieren. Door de hoge bloeddruk werken deze minder goed. Dit kan zeer ernstige vormen aannemen. In die mate zelfs dat er uit veiligheidsoverwegingen kan besloten worden om de zwangerschap vroegtijdig te beëindigen.

 

Een hoge bloeddruk na het zwanger worden: kan je er iets tegen doen?

Aangezien een hoge bloeddruk na het zwanger worden voor ernstige risico’s kan zorgen, is het aan te raden om er alles aan te doen om dit te vermijden. Men kan er van uit gaan dat die hoge bloeddruk veroorzaakt wordt door het zich lichamelijk niet goed voelen. Als men met negatieve gevoelens geconfronteerd wordt, dan kunnen deze voornamelijk tijdens de zwangerschap aanleiding geven tot een hoge bloeddruk. Om die reden is het aan te raden om bachbloesems te gebruiken bij het zwanger worden. Bachbloesems zijn er op gericht om negatieve gevoelens om te buigen. Op die manier kunnen zij zeer efficiënt zijn om een hoge bloeddruk aan te pakken. Bachbloesems gebruiken kan zonder enig gevaar tijdens de zwangerschap gebeuren. Er is geen enkele vorm van bijwerking, er is geen mogelijkheid tot verslaving en de bachbloesems hebben totaal geen effect op de baby.