Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Hoe kan je de kans vergroten dat het zwanger worden lukt?

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Zwanger worden lukt niet? Je wil de kans vergroten!

Het is meer dan logisch dat je de kans wilt vergroten als het zwanger worden niet meteen lukt. Bedenk echter dat de kans vergroten niet gelijk staat met het nemen van medicijnen of hormonen. Je kan op een volledig natuurlijke manier ook je eigen steentje bijdragen om de kans te vergroten dat het zwanger worden zou lukken.

In theorie en louter cijfermatig stelt men dat men per cyclus 25% kans heeft om zwanger te worden. Dit is natuurlijk pure theorie, want het ene koppel heeft meteen prijs en een ander koppel doet er maanden tot zelfs jaren over.

Maar niet gewanhoopt! Met enkele heel eenvoudige middelen, kan je de kansen vergroten dat het zou lukken. Verwacht echter van die middeltjes niet meteen dat er wonderen zullen gebeuren. Maar wat kan helpen, is steeds mooi meegenomen.

 

De kans op zwanger worden wordt groter: gewoonten

Als je je eigen kansen om zwanger te worden wilt vergroten, dan moet je nagaan of je leefgewoonten wel goed zijn. Een zwangerschap ontstaat vlugger in een gezond lichaam. Eet je gevarieerd? Eet je voldoende? Een aantal producten ga je best vermijden. Hierbij denken we aan alcohol, nicotine en cafeïne. Uiteraard zijn drugs helemaal taboe als je zwanger wilt worden. Regelmatig bewegen, zonder daarbij tot het uiterste te gaan, is ook sterk aan te raden.

Wat ook heel verstandig is, is het nemen van extra foliumzuur. Dit heeft een heel positieve invloed op de gezondheid van de baby in de eerste weken van de ontwikkeling. En aangezien je normaal gezien altijd al een tweetal weken zwanger bent alvorens je dit met zekerheid weet, doe je er goed aan om al foliumzuur op voorhand te nemen. Gevaar voor een overdosis voor jezelf is er niet.

Ten slotte doe je er goed aan om factoren die stress uitlokken zoveel mogelijk te vermijden. Dit is zowel geldig op je werk als in je familiale sfeer.

En wat zeker niet onbelangrijk is: deze raadgevingen zijn niet alleen voor de toekomstige mama geldig. Ook voor de papa gelden deze tips.

 

Je vruchtbare dagen kennen is je kans op een zwangerschap vergroten

Als je door het bijhouden van je cyclus kan achterhalen wanneer je vruchtbare dagen zijn, dan vergroten de kansen op zwanger worden zeer sterk. Het meest vruchtbare moment in je cyclus is één tot twee dagen voor je ovulatie. Toegegeven, je ovulatie zelf is het moment dat je kan bevrucht worden. Maar het is aan te raden om seks te hebben een tweetal dagen voor de ovulatie. Eens een eitje is vrijgekomen is het maar beperkte tijd meer vruchtbaar. Sperma daarentegen kan lang overleven in het lichaam van de vrouw. Daarom wordt gesteld dat het beter is dat het sperma het eitje ontvangt in plaats van omgekeerd.

 

Bachbloesems gebruiken om de kans op zwanger worden te vergroten.

Bachbloesems kunnen zeer effectief zijn als je de kans op zwanger worden wilt doen toenemen. Let op, bachbloesems zijn geen medicijnen of geen hormonen. Het zijn vloeibare extracten van planten die er op gericht zijn om negatieve emoties om te buigen. Op die manier kunnen zij de gevoelens van ontgoocheling en frustratie, tot zelfs jaloezie omdat men niet zwanger is ombuigen tot positievere gevoelens. Op die manier vermijdt men een vorm van stress die anders nefast is om zwanger te worden.

 

Andere artikelen
Top van de pagina