Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Hoe groot zijn de kansen om zwanger te worden?

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Je wilt zwanger worden: wat zijn je kansen?

Als een koppel beslist om zwanger te worden, dan hebben zij liefst dat dit allemaal zo vlug mogelijk gebeurt, maar de kansen dat het vlug zal gebeuren zijn eerder klein. Niet om spelbreker te spelen, maar je moet er toch bewust van zijn dat het maar heel uitzonderlijk is dat het zwanger worden meteen lukt.

Is dit een reden om geen voorbehoedsmiddel te gebruiken? Zeker niet! Het is niet omdat het een poosje kan duren vooraleer het zwanger worden lukt als je dat echt wilt, dat het ook niet zal lukken als je nog geen zwangerschap wilt.

Je kan er van op aan dat je als koppel gemiddeld een drietal maanden tot zelfs een half jaar bezig bent vooraleer men echt zwanger is geworden. Ben je meer dan een jaar bezig om zwanger te worden zonder resultaat, dan kan je beginnen spreken van verminderde vruchtbaarheid. Vanaf dan is het aan te raden om medische hulp in te roepen om toch zwanger te worden.

Als je ongeveer een half jaar bezig bent met proberen zwanger te worden, dan zou je kunnen beginnen met het bijhouden van de ochtendtemperatuur. Door iedere ochtend op hetzelfde uur de temperatuur te nemen nog voor je uit bed bent geweest, krijg je een goed zicht op je cyclus. De temperatuur zal namelijk steeds min of meer gelijk zijn. Op een bepaald moment (het moment van je ovulatie) zal de temperatuur met ongeveer een halve graad stijgen. Merk je dat je iedere maand op dezelfde dag die eisprong hebt, dan behoor je tot de gelukkigen die een regelmatige cyclus hebben. Door die regelmatige cyclus kan je perfect bepalen wanneer je meest vruchtbare periode is. Door seks te hebben een tweetal dagen voor de eisprong, maak je veel kans om zwanger te worden.

 

Hoe verhoog je je kansen om zwanger te worden?

Er zijn een aantal zeer eenvoudige huis-, tuin- en keukentips die er kunnen voor zorgen dat je kansen om zwanger te worden verhogen. Door te zorgen voor een gevarieerde en gezonde voeding ben je al heel goed op weg. Vermijd alcohol, cafeïne, nicotine en drugs. Op die manier lever je zonder al te veel inspanning een zeer positieve bijdrage aan het zwanger worden. Medicatie beginnen nemen uit eigen beweging is compleet onverantwoord. Alles wat je van medicatie wilt gebruiken moet in overleg met een arts gebeuren.

 

Bachbloesems en de kansen om zwanger te worden

Zelfmedicatie is totaal af te raden als je de kansen wilt verhogen om zwanger te worden. Het enige wat je dan kan verhogen is de kans op ernstige problemen. Bachbloesems zijn echter geen medicijnen, geen hormonen, maar extracten van planten. Zij hebben totaal geen nevenwerking en zijn daardoor heel veilig om te gebruiken. Vooral bachbloesem mix 69 is zeer interessant om te gebruiken als het zwanger worden niet meteen wilt lukken. Door het gebruik van deze bachbloesems kan je beter om met de gevoelens van ontgoocheling en stress die er zijn als het zwanger worden langer duurt dan je zelf had gewild.

 

Andere artikelen
Top van de pagina