Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Zwanger worden: Etos pillen versus bachbloesems

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Hoe werken Etos pillen bij het zwanger worden?
 
Etos pillen worden verkocht om te helpen als het zwanger worden niet meteen lukt. In de pillen zit Vitex agnus castus extract. Veel wordt een mens daar niet wijzer van, maar dit moet er voor zorgen dat de cyclus regelmatiger wordt. Ook de menstruatie wordt hierdoor regelmatiger. Aangezien de pillen de regelmaat van de cyclus regelen, is het dus logisch dat door het nemen van de pillen de mogelijkheid om zwanger te worden groter wordt. Als iemand een regelmatige cyclus heeft, dan is het veel gemakkelijker om het moment van de eisprong te bepalen waardoor men gemakkelijker zwanger kan worden.
 
Toch mag men niet onbezonnen deze pillen beginnen nemen. Zij zorgen namelijk voor een aantal bijwerkingen. Zo zijn de meest gekende bijwerkingen van deze pillen: vet haar, dunne ontlasting, maagkrampen, pijn in de baarmoeder, puistjes in het aangezicht die te vergelijken zijn met acné.
 
 
Bachbloesems als alternatief voor Etos pillen om zwanger te worden
 
Naast Etos pillen om zwanger te worden, kan men ook het gebruik van bachbloesems overwegen om zwanger te worden. Deze kunnen zowel door de mans als de vrouw genomen worden. 
Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten. Zij streven er vooral naar om negatieve emoties om te buigen. Dit is uniek, aangezien de meeste producten proberen om negatieve emoties te onderdrukken. Maar hierdoor zijn deze emoties uiteraard niet weg.
 
Bachbloesems helpen bij het zwanger worden, doordat zij de stress wegnemen bij koppels die zwanger willen worden. Heel wat koppels worden in de pogingen om zwanger te worden geconfronteerd met ontgoocheling, jaloezie, frustratie en zelfs woede omdat het zwanger worden maar niet wilt lukken. Bachbloesems proberen om die negatieve emoties om te buigen, waardoor men op een meer relaxte manier tegen het zwanger worden aankijkt. 
 
 
Bachbloesems versus Etos pillen om zwanger te worden
 
Bachbloesems hebben een pak voordelen op Etos pillen om zwanger te worden. Het voornaamste voordeel is dat bachbloesems totaal geen bijwerkingen hebben. Zij kunnen zowel voor, tijdens als na de zwangerschap gebruikt worden. Een tweede voordeel is dat bachbloesems zowel door de man als de vrouw kunnen gebruikt worden. Niet zelden worden ook mannen met frustratie geconfronteerd als het zwanger worden niet lukt. Ten slotte kan men van bachbloesems met zekerheid stellen dat deze niet verslavend werken. Om die redenen is het aan te raden om bachbloesems te nemen als men zwanger wilt worden. Vooral bachbloesems mix 69 is specifiek samengesteld om de negatieve gevoelens die ontstaan als het zwanger worden niet lukt aan te pakken.
 
Andere artikelen
Top van de pagina