Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Hulpmiddelen om vlugger zwanger te worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Waarom hulpmiddelen gebruiken om zwanger te worden?
 
Als een koppel beslist om zwanger te worden en het lukt niet zo meteen, dan gaat men al vlug op zoek naar hulpmiddelen. Het is zeker niet uitzonderlijk dat je er als koppel wat langer over doet om zwanger te worden. Naar schatting 85% van de koppels die graag zwanger zouden willen worden zijn hier een jaar mee bezig. 5 % doet er nog langer over dan een jaar en 10 % moet via hulpmiddelen zwanger worden. 
 
Hoe het komt dat het zwanger worden meestal niet meteen lukt kan vele redenen hebben. Heel vaak is het toe te wijzen aan gewoon geen geluk hebben. Soms is er effectief een probleem. Dat kan zowel bij de man als bij de vrouw liggen, of ook bij allebei.
 
Het is natuurlijk niet nodig om een jaar te wachten om hulp in  te roepen als je weet dat er redenen zijn waarom het niet lukt. Vrouwen die bijvoorbeeld niet menstrueren of een zeer onregelmatige cyclus hebben, weten dat de kans klein is dat zij vlot en spontaan zwanger zullen worden. Bij hen zal een arts geen jaar wachten om te helpen. Wat men zeker niet mag doen om zwanger te worden, is zelfmedicatie. Dit is trouwens nooit een goed idee. Maar in het geval je zwanger probeert te worden, is dit zeker totaal onverantwoord.
 
 
Zwanger worden lukt niet: hulpmiddelen voor de man
 
Er bestaan enkele hulpmiddelen voor de man om het zwanger worden vlugger te laten verlopen. Zo draag je best geen spannende kledij. En dan gaat het vooral over broeken en onderbroeken. De kwaliteit van het zaad gaat er namelijk sterk op achteruit als de testikels te warm hebben. In die zin is het ook af te raden om hete baden, sauna’s en auto’s met zetelverwarming te gebruiken.
 
Daarnaast zijn drugs, nicotine en alcohol ook schadelijk voor de kwaliteit van het sperma. Wat dan wel weer goed is voor de zaadkwaliteit is een gezonde voeding, veel beweging en aan sport doen.
 
 
Welke hulpmiddelen heeft de vrouw om zwanger te worden?
 
Eén van de belangrijkste hulpmiddelen voor de vrouw als zij zwanger wilt worden, is op de voeding letten. Gebruik van alcohol, nicotine en drugs zijn net als bij de man sterk af te raden. Verder zou een vrouw moeten proberen om een duidelijk zicht te krijgen over hoe haar cyclus verloopt. Op die manier is het mogelijk om het meest vruchtbare moment te kennen, waardoor het zwanger worden vlotter zal verlopen.
 
Als het zwanger worden niet lukt, en je voelt dat je hierdoor gefrustreerd geraakt, dan ga je best bachbloesems gebruiken. Deze zorgen ervoor dat de negatieve gevoelens die je hebt omdat je niet zwanger wordt verdwijnen. Ook voor de man zijn deze bachbloesems trouwens erg geschikt. 
 
Andere artikelen
Top van de pagina