Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Het nut van clearblue om zwanger te worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Wat is Clearblue en hoe helpt het je bij het zwanger worden?
 
Clearblue heeft een aantal producten die nuttig kunnen zijn voor iemand die zwanger wilt worden. Voor heel wat koppels verloopt dat zwanger worden niet zo vlug als zij zouden willen. Men probeert soms maandenlang, maar om één of andere reden stelt men iedere keer opnieuw vast dat de poging mislukt is. Dit kan een reden zijn tot heel wat stress. En net die stress kan men missen als kiespijn als men vlot wilt zwanger worden. 
 
De reden waarom het zwanger worden niet lukt, kan zeer uiteenlopend zijn. Er kunnen medische redenen zijn zoals problemen met de hormonen, verminderde kwaliteit van de zaadcellen of problemen met de eileiders. Maar vooraleer men met allerlei onderzoeken begint, is het goed om na te gaan of het uiteindelijke probleem niet ligt in het feit dat men seks heeft op het verkeerde moment. Aangezien een vrouw tijdens een cyclus maar beperkte tijd vruchtbaar is, komt het er dus op aan om het ideale en meest vruchtbare moment uit te kiezen. Met producten van Clearblue kan u de status van uw vruchtbaarheid bijhouden. 
 
 
Hoe werkt de Clearblue test om zwanger te kunnen worden?
 
Door een ovulatietest van Clearblue te gebruiken, kan je het moment bepalen waarop je het meest vruchtbaar bent om zwanger te worden. Dit gebeurt door de hoeveelheid hormoon LH te meten. De hoeveelheid van dit hormoon zal een tweetal dagen voor je ovulatie (of eisprong) hoger zijn. Dat is het beste moment om seks te hebben. Wachten tot de eisprong zelf, is niet zo verstandig.
 
Op dat moment is de vrouw niet lang meer vruchtbaar. Het sperma van de man kan daarentegen lang overleven in het lichaam van de vrouw. Door twee dagen voor de eisprong seks te hebben, is het sperma nog geschikt om het vrijgekomen eitje te bevruchten. De Clearblue ovulatietest helpt u dus om zwanger te worden door het bepalen van het meest vruchtbare moment.
 
 
 
Bedenkingen bij de Clearblue ovulatietest om zwanger te worden.
 
Ook al is de test van Clearblue best wel efficiënt om zwanger te kunnen worden, toch zijn er enkele bedenkingen. Zo kan je het moment van je eisprong ook bepalen aan de hand van een temperatuurcurve. Dit is zeker zo efficiënt als de test van Clearblue.
 
Door dagelijks je ochtendtemperatuur te meten nog voor je uit je bed komt, kan je vaststellen wanneer je eisprong er aan komt. Als je dit meerdere maanden na elkaar doet, ga je merken dat deze eisprong steeds op dezelfde dag van de cyclus komt. Ten minste als je een regelmatige cyclus hebt. Door een tweetal dagen voor die eisprong seks te hebben, heb je evenveel kansen om zwanger te worden als met de test van Clearblue.
 
Andere artikelen
Top van de pagina