Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Enkele raadgevingen om sneller zwanger te worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Waarom wil je sneller zwanger worden?
 
Een koppel waarbij de kogel door de kerk is en dat besluit om zwanger te worden, gaat er van uit dat hoe sneller het gebeurd is, hoe beter het is. Zeker als men al iets ouder is, en als de vrouw bijvoorbeeld de dertig nadert, is het best dat het zwanger worden niet te lang meer duurt.De vruchtbaarheid van vrouwen neemt zeer snel af met ouder worden.
 
Toch wachten meer koppels om zwanger te worden tot wanneer zij het financieel en op gebied van hun loopbaan zo allemaal een beetje op orde hebben. Ook brengt een zwangerschap op latere leeftijd meer risico’s met zich mee dan op jongere leeftijd. Redenen te over dus om enkele tips te kennen die het zwanger worden vergemakkelijken. Niet dat men de natuur kan forceren, maar door enkele eenvoudige aanpassingen in het dagelijkse leven kan men al heel wat positiefs doen.
 
 
De top drie om sneller zwanger te worden
 
Hierbij drie die je best naleeft als je sneller zwanger wilt worden en die ook bewezen hebben dat zij efficiënt zijn.
 
1. Vrijen mag niet een gebeurtenis worden die alleen maar uitgevoerd wordt om zwanger te worden. Heel wat koppels wachten op de dag van de eisprong om seks te hebben, maar onbewust verminderen zij op die manier hun kansen om zwanger te worden. Een drietal keren per week vrijen zorgt niet alleen voor meer kansen om zwanger te worden, maar ook voor sperma dat van een goede kwaliteit is. Zorg ervoor dat vrijen iets aangenaams blijft en kies misschien voor een standje waarbij de vrouw onderaan en de man bovenaan ligt. 
 
2. Zorg voor een gezonde voeding. Dit is een tip die natuurlijk ook buiten de zwangerschap geldig is. Maar als je sneller wilt zwanger worden is het (zowel voor de man als voor de vrouw) van belang om gezond en gevarieerd te eten. Dit betekent zeker niet dat men op dieet moet; want ondergewicht is even nadelig als overgewicht. Alcohol en roken zijn ook zaken die je best kan vermijden.
 
3. Vooraleer je met medicijnen wilt starten, probeer eerst uit of je kan geholpen worden met bachbloesems. Deze hebben alleen maar voordelen. Ze zijn onschadelijk, kunnen in combinatie gebruikt worden met om het even welk medicijn of welke behandeling, kunnen zowel door de man als de vrouw gebruikt worden en ze werken zeer positief in op de emotionele toestand. Zo zorgt bacbhloesem mix 69 voor een emotionele houding die je rustiger maakt waardoor je gemakkelijker zwanger kan worden. Je geraakt niet verbitterd of jaloers en je houdt de moed erin om zwanger te worden.
 
 
De top drie die je best niet doet om sneller zwanger te worden
 
Naast tips die je kan doen om sneller zwanger te worden, zijn er ook tips omtrent dingen die je beter achterwege laat. 
 
1. Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat zij moeilijker zwanger zullen worden als zij de pil gebruikt hebben voor zij zwanger wilden worden. Denk eraan dat dit zeker niet bewezen is en dat men meer en meer denkt dat de pil geen invloed heeft als men later toch zwanger wilt worden.
 
2. Probeer stress uit je leven te bannen. Zowel op het werk als in het familiale leven zorgt stress er voor dat het moeilijker wordt om zwanger te worden. Let op, het hevig verlangen naar een zwangerschap is eveneens een vorm van stress. Het is net op dat gebied dat bachbloesems werken.
 
3. Genotsmiddelen zoals alcohol, roken en drugs zijn sowieso al af te raden, zeker als je zwanger wilt worden ga je dit beter niet gebruiken. En deze tip is zowel geldig voor de mannen als voor de vrouwen.  
 
Andere artikelen
Top van de pagina