Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Clomid om het zwanger worden te bevorderen

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Clomid helpt om zwanger te worden.
 
Clomid is een medicijn dat er voor zorgt dat er meer eicellen rijpen en op die manier kan men het beschouwen als een hulpmiddel om zwanger te worden. Het kan alleen gebruikt worden op doktersvoorschrift. Dokters zullen het voornamelijk toedienen aan vrouwen die geen eisprong hebben. Ook bij kunstmatige inseminatie wordt Clomid toegediend om extra stimulatie van eicellen te bekomen, wat de kans vergroot op een zwangerschap. Artsen die verantwoord te werk gaan, zullen geen Clomid in het wilde weg toedienen. Het is niet omdat je enkele maanden probeert om zwanger te worden en het lukt niet, dat je meteen met Clomid kan gaan beginnen. Enkel als blijkt dat er problemen zijn met de eisprong, kan Clomid al vrij vlug tijdens het proberen zwanger worden gegeven worden.
 
 
Clomid om zwanger te worden: werking en nevenwerking
 
Clomid zorgt er voor dat het zwanger worden beter kan lukken omdat het eigenlijk een kunstmatig hormoon is. Het werkt op dezelfde manier als oestrogeen. Clomid kan gezien worden als iets dat de hersenen een duwtje geeft om hen er op te wijzen dat er te weinig oestrogenen gemaakt worden. Door de prikkel van Clomid gaan de hersenen er van uit dat er meer oestrogeen moet aangemaakt worden en dit geeft tot gevolg dat er meer eicellen tot rijping komen. 
 
Men zal Clomid meestal moeten nemen in het begin van de cyclus, in een periode van vijf dagen na elkaar. Op die manier kunnen de hersenen er voldoende van verwittigd worden dat er meer oestrogeen moet aangemaakt worden. Via bloedonderzoeken zal de arts de evolutie van het rijpingsproces op de voet volgen. 
 
Clomid is een medicijn, en dat heeft uiteraard bijwerkingen. De voornaamste bijwerking van Clomid is de verhoogde kans op een meerling. Daarnaast kan men ook last hebben van humeurig zijn, hoofdpijn hebben, dubbel of wazig zien en warmteopwellingen. Clomid kan en mag enkel gebruikt worden onder begeleiding van een arts. Die zal heel voorzichtig omgaan met het voorschrijven van het medicijn. Zeker als u leverproblemen hebt, veel bloed verliest tijdens de maandstonden, tumoren hebt of gehad hebt, problemen hebt met de werking van de eierstokken of cystes in de eierstokken hebt, is het af te raden dat u Clomid zou gebruiken.
 
 
Wat kan u nog nemen naast Clomid om zwanger te worden?
 
Het is begrijpelijk dat iemand die zwanger wilt worden en het lukt maar niet, graag ondersteuning krijgt van medicijnen zoals Clomid. Wilt men de kansen om zwanger te worden stimuleren, dan bestaan er ook nog andere mogelijkheden. Er zijn bachbloesems die heel goed helpen om zwanger te worden.
 
Bachbloesems zijn zeker géén medicijnen en ook geen kunstmatige hormonen. Het zijn vloeibare extracten van planten die vooral via het gemoed werken.
 
Dankzij bachbloesem mix 69 is het omgaan met het feit dat zwanger worden niet lukt een pak gemakkelijker. Zeker niet omdat bachbloesems als een anti depressivum zouden werken. Want zoals reeds gemeld: bachbloesems zijn geen medicijnen. Zij proberen wel negatieve emoties om te buigen.
 
Andere artikelen
Top van de pagina