Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Zwanger worden: laat het gezond verlopen

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Gezond zwanger worden: enkele gouden raadgevingen

Wie zwanger wilt worden, doet dit uiteraard liefst op een manier die zo gezond mogelijk is. Daar staat echter tegenover dat je als jongere er graag op los leeft. Nochtans ga je best gezond leven alvorens je van plan bent om zwanger te worden.  De reden hiervoor bestaat uit drie delen. Ten eerste is het zo dat een gezonde levensstijl de bevruchting zal bevorderen.  Ten tweede moet je er rekening mee houden dat  het veel moeilijker is om bepaalde gewoontes te veranderen eens je al zwanger bent. Als derde reden kan men aanhalen dat het zo is dat men doorgaans  al enkele weken zwanger is alvorens men dit met zekerheid weet.  En het is nu net in het begin van de zwangerschap dat gezondheid en gezonde voeding zo belangrijk zijn.

Wat misschien minder evident is: gezond zijn om zwanger te worden is géén zaak van vrouwen alleen, ook voor de man is hier een taak weggelegd. Het is heel belangrijk dat men er als koppel een gezonde levensstijl op na houdt als men  zwanger wilt worden.

 

Het belangrijkste om gezond zwanger te worden: de voeding.

Het eerste waar men aan denkt bij gezond zwanger worden, is een gezonde voeding.  Gezondheid en voeding gaan in onze hedendaagse maatschappij hand in hand. De voeding is inderdaad van zeer grote invloed op onze gezondheid. Aan de hand van enkele eenvoudige tips, kan men via de voeding reeds een behoorlijke vorm van gezondheid doen ontstaan:

1. Koffie, thee en cola maken de bevruchting een stuk moeilijker omwille van  de cafeïne in deze producten. Niet alleen de bevruchting verloopt moeilijker, maar er is omwille van de cafeïne ook een verhoogde kans op een miskraam.  In die zin is ook voorzichtigheid geboden met energy drankjes. Let wel op, het is niet zo dat je koffie, thee of cola helemaal uit je leven moet gaan bannen; een beperkt gebruik ervan kan al heel wat wonderen verrichten.

2. Overgewicht en/of ondergewicht.  Zowel een overgewicht als een ondergewicht zijn nadelig om zwanger te worden en zeker ook nadelig voor de toekomstige baby. Vrouwen met een te laag gewicht geraken doorgaans moeilijker zwanger, terwijl vrouwen met een overgewicht meer kans hebben op een afwijking bij de baby. 

3. Eten voor twee.  Het zinnetje ‘je moet voor twee eten’ is absoluut een fabeltje. Een vrucht in het lichaam van de vrouw neemt sowieso de hoeveelheid voedsel die het nodig heeft, en dat hoeft niet noodzakelijk voor twee personen te zijn.

4. Rauw voedsel vermijden omwille van bepaalde bacteriën in rauw vlees, rauwe vis of rauwe groenten en fruit. 

5. Bachbloesems. Dit zijn uiteraard geen vormen van voeding, maar voornamelijk bachbloesem mix 69 kan heel veel hulp bieden bij het zwanger worden. Het grote voordeel van deze bachbloesems is dat zij totaal ongevaarlijk zijn om te gebruiken, geen mogelijkheid geven tot verslaving en totaal geen bijwerkingen vertonen.

 

Andere artikelen
Top van de pagina