Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Spreek je via de chat over zwanger worden?

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Waarom via de chat over zwanger worden spreken?

Een koppel dat zwanger wilt worden en ervaringen wilt delen, kan dit vrij anoniem doen via de chat. Als je zwanger wilt worden, dan kan je in principe op meer dan voldoende raad rekenen. Vooral als het zwanger worden niet zo meteen wilt lukken. Want heel vaak zien mensen het nog als een schande als het zwanger worden niet lukt. Dat een doorsnee koppel er gemiddeld een achttal maanden over doet om zwanger te worden, lijkt niet zo meteen door te dringen.

Oma zal vast en zeker wel klaar staan met het zinnetje “je hebt nog zoveel tijd”. En het telefoontje van je moeder of schoonmoeder rond de tijd dat je ongesteld moet worden, klinkt vast en zeker ook niet onbekend. Of de uitgangsvrienden die gekscherend aanbieden om de plaats van de man te komen innemen om het zwanger worden te doen lukken. Het zijn allemaal boodschappen waar je echt niet op zit te wachten als je zwanger wilt worden en het lukt maar niet.

Via de chat ervaringen uitwisselen heeft een aantal niet te miskennen voordelen:
1. Je kan omzeggens anoniem chatten.
2. Je kan je gevoelens delen, zonder je omgeving in te lichten over wat je plannen zijn.
3. Je staat in contact met lotgenoten, die je veel beter begrijpen dan wie ook.
4. Je verneemt nuttige tips die je misschien kunnen helpen.

Maar het allergrootste voordeel is misschien wel dat je via de chat ervaart dat je totaal geen uitzondering bent als het zwanger worden niet meteen lukt.

 

Soorten chats over zwanger worden

Er zijn verschillende soorten chats over zwanger worden. Veel is afhankelijk van de fase waarin je je bevindt. Zo zijn er een aantal chats waar je heel wat mensen tegenkomt die proberen om zwanger te worden maar waar het niet lukt. Andere chats gaan dan meer over het zwanger zijn zelf. Bij deze mensen is het uiteindelijk al gelukt om zwanger te worden. Als je zelf nog aan het proberen bent om zwanger te worden, voel je je hier zeker niet echt thuis. Verder zijn er chats waar je heel wat informatie vindt over mensen die medische hulp krijgen om zwanger te worden. Ten slotte vind je ook chats van mensen die uiteindelijk de zwangerschap en de bevalling achter de rug hebben.

Voor koppels bij wie het zwanger worden niet zo meteen lukt, zijn de chats waar vooral gevoelens en raadgevingen worden uitgewisseld over het proberen zwanger worden zelf het meest interessant. Men zou zichzelf maar kwellen door mee te gaan chatten met mensen die reeds zwanger zijn. Bedenk wel dat, in om het even welke chat je zit, de raadgevingen niet altijd van een professioneel persoon afkomstig zijn. Maar toegegeven, dat zijn de raadgevingen van oma, moeder of schoonmoeder ook niet altijd.

 

Andere artikelen
Top van de pagina