Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

forum over zwanger worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Heeft een forum over zwanger worden zin?

Zwanger worden is zo’n ingrijpende gebeurtenis in het leven dat het eigenlijk logisch is dat men op internet via een forum hieromtrent graag van gedachten wisselt. Het internet is eigenlijk een ideale plaats om hierover te praten. Op die manier moet je geen vrienden of familie gaan vertellen dat je eigenlijk zwanger wilt worden. Dit levert vaak als voordeel op dat je door hen niet nog meer gestresseerd geraakt. Als je aan de familie (of aan vrienden) vertelt dat je zwanger wilt worden, en het lukt niet zo meteen, dan kan je er van op aan dat zij met de nodige tips zullen afkomen. En als je je eigen familie mee moet teleurstellen omdat het zwanger worden weer eens niet lukte, dan geeft dat aan jezelf alleen maar extra stress die je kan missen als de pest.

Daarom kan je via internet zo goed als anoniem met lotgenoten praten over je verlangens, je ontgoochelingen, je tips,… Het enige addertje dat op zo’n forum onder het gras schuilt, is dat mensen al vlug gaan denken dat zo’n forum wetenschappelijk is. Bedenk dat de tips die daar komen, niet noodzakelijk verstandige tips zijn. Alvorens je één van die tips wilt uitproberen is het aan te raden om dit te bespreken met een arts.

 

Een forum over zwanger worden of over zwanger zijn

In een forum op internet kan je zowel informatie vinden over het zwanger worden zelf als ook over het zwanger zijn. In een forum over zwanger worden, zal het vooral gaan over de fout gelopen pogingen en de negatieve gevoelens die daarmee gepaard gaan. Je leert er dat je zeker niet alleen bent bij wie het zwanger worden niet lukt. Zo stel je vast dat het niet zo uitzonderlijk is als een koppel er een jaar over doet vooraleer het zwanger worden uiteindelijk lukt. Dat andere koppels ook moeite hebben met zwanger worden, is misschien wel een schrale troost, maar je kan het toch als een soort steun ervaren. Je voelt dat jij echt niet de enige bent die maandelijks een traantje moet wegpinken, die maandelijks bange dagen beleeft rond de tijd van de menstruatie en die maandelijks met de moed der wanhoop herbegint.

Uit een forum over zwanger worden, kan je ook vaststellen dat jouw arts geen uitzondering is als hij/zij je nog niet meteen wilt helpen. Mensen zijn soms geneigd om van arts te veranderen als die niet meteen in actie schiet als je zwanger wilt worden. Op een forum stel je vast dat het merendeel van de artsen een jaartje wacht alvorens de natuur een handje te gaan helpen.

Op een forum leer je ook dat mensen heel positief zijn over het gebruik van bachbloesems om zwanger te worden. Vooral bachbloesem mix 69 werkt zeer goed in op je gevoelens van stress, jaloezie, verbittering en ontgoocheling. Dit zorgt er dan weer voor dat het zwanger worden gemakkelijker kan verlopen.

 

Andere artikelen
Top van de pagina