Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Een blog over zwanger worden: waarom?

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Zwanger worden delen met lotgenoten in een blog

In een blog over zwanger worden op internet, leest men nogal vaak dat koppels die proberen zwanger te worden er maar niet in slagen.

Dit kan een vertekend beeld geven over het zwanger worden op zich. Als je enkele blogs doorneemt, zou je al gauw vermoeden dat ieder koppel problemen heeft. Laat je hier niet door verleiden, want doorgaans zal een koppel bij wie het zwanger worden wel lukt deze blogs niet gaan opzoeken. Je zit als het ware in één ruimte met je lotgenoten: de koppels die proberen om zwanger te worden maar waar het niet bij lukt.

Anderzijds mag men er niet blind voor zijn dat het voor heel wat koppels een poosje kan duren vooraleer zij effectief zwanger worden. De natuur laat zich niet dirigeren, en soms zijn koppels een jaar lang bezig met proberen vooraleer het effectief lukt. En als het dan nog niet lukt, is er vaak een hulpje van buitenaf nodig om het zwanger worden alsnog te doen lukken. Voor alle duidelijkheid: met dat hulpje van buitenaf bedoelen we medische hulp.

 

Waarom een blog opzoeken als zwanger worden niet lukt?

Als je als koppel zwanger wilt worden, en het lukt niet zo meteen, dan kan een blog een goede uitlaatklep en een informatiebron zijn. Je zou ook je verlangens en je ellende kunnen delen met je vrienden en familie. Maar die gaan jouw gedoe rond het zwanger worden al gauw vervelend beginnen vinden als zij niet in hetzelfde schuitje zitten. Raadgevingen van oma in de zin van “je hebt nog tijd genoeg” of opmerkingen van vrienden in de zin van “moet ik eens komen helpen” kan je missen als kiespijn. Ook het maandelijks telefoontje van mama om te vragen hoe het is terwijl je zelf nog zenuwachtig zit af te wachten is er teveel aan. Om die reden is een blog via internet een goede plaats om je gevoelens te delen. Je kan er anoniem je gevoelens kwijt, je deelt die met mensen die je begrijpen en misschien vind je er wel enkele tips.

 

Tips die je in blogs kan lezen om zwanger te worden

Bij de tips die er in blogs gegeven worden om het zwanger worden sneller te laten verlopen, zit er heel wat kaf tussen het koren. Een voorbeeld van kaf is bijvoorbeeld de tip dat je na het vrijen een aantal minuten met je benen in de hoogte moet liggen. Geef toe, er zijn gezelliger houdingen na het vrijen, en het is niet omdat je met je benen in de hoogte ligt dat het sperma gemakkelijker bij het eitje zal geraken.

Wat wel als nuttige tip kan beschouwd worden is het hele gedoe rond stress. Stress is iets wat je ten allen tijde moet vermijden als je zwanger wilt worden. Dit kan gaan om stress op het werk, stress in je relatie maar ook (en vooral) de stress rond het zwanger willen worden. Steeds gefocust zijn op het zwanger worden, ontgoocheling als het mislukt is, jaloezie op koppels die wel al zwanger zijn, zijn allemaal zaken die je zoveel mogelijk moet vermijden als je zelf zwanger wilt worden.

Gemakkelijk gezegd, maar eens je het zelf meemaakt is dit niet zo eenvoudig. Daarvoor bestaat bachbloesem mix 69. Deze bachbloesem is er op gericht om alle negatieve gevoelens die opduiken als het zwanger worden niet lukt om te buigen. Op die manier werden al heel wat koppels geholpen. Het voordeel van bachbloesems is dat deze onschadelijk zijn, geen bijwerkingen hebben en totaal niet verslavend zijn.

 

Andere artikelen
Top van de pagina