Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Zwanger worden en een handboek raadplegen

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Handboek voor mensen die zwanger willen worden
 
Er bestaan heel wat handboeken waar je allerlei informatie in kan vinden als je zwanger wilt worden. De topper op dit vlak is het handboek van Mariël Croon: zwanger worden, een handboek voor kinderwensers en twijfelaars. 
 
Dit boek geeft uitgebreid informatie over de meest uiteenlopende zaken die van belang zijn als men als koppel wilt zwanger worden. Zo gaat het boek over risico’s die er voor de moeder kunnen zijn tijdens een zwangerschap, risico’s voor het kind. Maar vooral gaat het boek over de manier waarop die risico’s kunnen vermeden worden.
 
 
De zwangerschapsbijbel: een interessant handboek als je zwanger wilt worden
 
Het handboek “de zwangerschapsbijbel” is geschreven door Anne Deans voor mensen die zwanger willen worden. Het boek werd gemaakt in samenspraak met artsen, verloskundigen, wetenschappers en ook een gynaecoloog. Dat houdt in dat je in het handboek heel wat betrouwbare informatie kan terugvinden. Het gaat in dit boek niet over “praatjes” maar over heuse wetenschappelijk ondersteunde gegevens. Anderzijds houdt dit niet in dat het boek geschreven is voor wetenschapsmensen. De manier waarop het boek is geschreven is zeer bevattelijk voor iedereen. Men krijgt door dit boek ook een duidelijk beeld over de ontwikkeling van de baby. 
 
 
Zwangerschap voor dummies: handboek voor ervaren en onervaren koppels
 
Het handboek zwangerschap voor dummies, geschreven door Joanne Stone is zowel bedoeld voor mensen die al een zwangerschap achter de rug hebben als voor mensen die nog nooit eerder zwanger waren. De bevattelijke taal waarin het boek geschreven is, is ook hier heel typerend. Toch betekent die bevattelijke taal niet dat het boek onvolledig zou zijn, want iedere toekomstige ouder vindt in dit handboek wel iets wat positief aan de zwangerschap kan bijdragen.
 
 
Voor de geboorte: handboek vol foto’s over zwanger worden
 
Het handboek “voor de geboorte” is bij mensen die zwanger willen worden vooral geliefd omwille van de fantastische foto’s. De auteur, Peter Tallack, werkte mee aan documentaires die werden uitgezonden op National Geographic. 
 
De zeer mooie foto’s uit het handboek maken toekomstige ouders wegwijs in de manier waarop hun baby groeit in de buik van mama. Om alle misverstanden te vermijden: het boek is meer dan een fotoboek, want bij iedere fase wordt ook wetenschappelijk ondersteunde informatie meegegeven. 
 
 
Het grote wonder: handboek over zwanger worden vol praktische tips
 
Lennart Nilsson beschrijft in zijn handboek over zwanger worden “het grote wonder” allerlei informatie. Dit boek bevat heel veel tips die er voor zorgen dat de negen meest fantastische maanden uit uw leven van een leien dakje kunnen verlopen. 
 
 
Andere artikelen
Top van de pagina