Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

MariŽl Croon: een autoriteit in boeken over zwanger worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Een boek over zwanger worden van Mariël Croon.
 
De Ernest Claeys in boeken over zwanger worden heet Mariël Croon. In meerdere van haar werken schrijft zij op een zeer verstaanbare manier over het zwanger worden of het zwanger zijn. Vooral het boek “zwanger worden, een handboek voor kinderwensers en twijfelaars” is een bestseller die heel wat koppels lezen of gelezen hebben.
 
Mariël Croon gaat er van uit dat zwanger worden een uniek moment is in het leven. Dat maak je uiteraard niet alle dagen mee. En juist omdat het over zo’n unieke gebeurtenis gaat, moet dit met de nodige ernst worden voorbereid. Op die manier verwittigt zij meteen koppels die zwanger willen worden. Aan je gezondheid beginnen werken op het moment dat je al zwanger bent, is een mislukte start. Op dat moment moest je al bezig zijn met gezond leven. 
 
En of zij gelijk heeft. De beginperiode van een zwangerschap is de periode waarin het embryo uiterst gevoelig is voor factoren van buitenaf. Om die reden moeten koppels al op een bewust gezonde manier gaan leven nog voor zij zwanger willen worden. Het is trouwens in de eerste dagen van het embryo dat levensbelangrijke zaken zoals het ruggenmerg gevormd worden. Deze ondertoon van bewust en gezond te gaan leven nog voor men zwanger is, is een duidelijke ondertoon die in de boeken van Mariël Croon ervaren wordt.
 
 
Mariël Croon: ook vaders zouden het boek over zwanger worden moeten lezen
 
Mariël Croon richt zich niet alleen tot vrouwen die zwanger willen worden in haar boek, maar zeker en vast ook tot de vaders. Zwanger worden is uiteindelijk een zaak van man en vrouw. Ook voor de man is een gezonde levensstijl essentieel als deze wilt meegaan in het verhaal van een zwangerschap. Roken is zo één van de zaken die de kwaliteit van het sperma ernstig aantast. Maar ook als de mama reeds zwanger is en de vader blijft roken, dan kan dit schadelijke gevolgen geven op de foetus. Kortom, als een toekomstige vader zijn verantwoordelijkheid wilt nemen, is het essentieel dat deze ook de nodige informatie omtrent de zwangerschap opdoet. Dit kan bijvoorbeeld via het boek van Mariël Croon.
 
 
Boek over zwanger worden: wie is Mariël Croon?
 
Wie is die persoon, Mariël Croon, dan wel dat zij in haar boeken over zwanger worden duidelijke stellingen durft aan te nemen? Mariël Croon is niet zomaar de eerste de beste. Zij kan inderdaad wel gefundeerde stellingen omtrent zwangerschappen aannemen. 
 
Mariël Croon is verloskundige van opleiding. Op die manier komt zij dagelijks in contact met mensen die zwanger zijn of zwanger willen worden. Zwanger worden bestempelt zij als een moment in het leven dat aangenaam en vrolijk moet zijn.
 
Andere artikelen
Top van de pagina